Despre noi

Din 2014 oferim servicii de proiectare, analiza de risc, consultanta in domeniul sistemelor de Securitate. Suntem o echipă tânără, dinamică, formată din ingineri pasionaţi, ce au o vastă experienţă în domeniul sistemelor de securitate. Oferim servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi respectăm în totalitate legislaţia în vigoare. Obiectivul nostru este de a deveni o referinţă pe piaţa din România.

Proiectare

Proiectare sisteme antiefracție, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, sisteme de interfonie, sisteme de securitate integrate, rețele voce-date, sisteme poștă pneumatică, sisteme de sonorizare și sisteme de avertizare la incendiu.

Sisteme de supraveghere video
Sisteme de supraveghere video

Analiză risc

Analiza de risc la securitatea fizică reprezintă faza introductivă, obligatorie, ce stabileşte măsurile de securitate necesare a fi adoptate la obiectivul evaluat.

Soluții tehnice

Da, avem experienţă şi asta ne este de mare ajutor atunci când stabilim soluţii tehnice. Experienta noastră inseamnă mii de ore de ofertare, proiectare, punere în funcţiune şi instalare sisteme de securitate.

Sisteme de supraveghere video

Carieră

Safe World Design doreşte să îşi mărească echipa. Dacă vrei să te alături echipei noastre, te rog să ne transmiţi CV-ul tău la office@safeworlddesign.ro

0
Proiecte finalizate
+ 0
Ore lucrate
+ 0
Clienți mulțumiți

Contact

Safe World Design S.R.L
CUI RO32832259

Proiectare sisteme de supraveghere video